Solarni panel 100W 12V Mono

Prijavite se za ceno

Solarni modul tehnologija monokristal.Uporaba kaljenega stekla , visoka prosojnost. Protikorozijska zaščita EVA učinkovito ščiti baterijsko ploščo.Edinstvena tehnologija za preprečevanje zmrzovanja vode v okvirju.Pakirano v enojni

Šifra: 9095 Kategorija:
SPECIFIKACIJA

Solarne plošče predstavljajo čist in okolju prijazen vir električne energije. Glede na velikost in konstrukcijo se jih lahko uporablja za ustvarjanje tako instalacij, ki lahko napajajo celotno stavbo, kot tudi majhnih začasnih ali mobilnih krogotokov.

Plošča  s togo strukturo je odlična rešitev za ustvarjanje majhnih fotovoltaičnih instalacij.Toga konstrukcija plošče je najboljša rešitev za ustvarjajnje majhnih fotovoltaičnih instalacij, ki se jih postavi za dlje časa, v katerem se ne spreminja položaja plošč. Primeri tega so npr. instalacije na strehah počitniških hišic, jaht ali na vrtovih.

S svojim lahkim, trdnim aluminijastim okvirjem in stekleno sprednjo stranjo so te plošče bolj odporne na mehanske poškodbe, ki jih npr. lahko povzroča toča. Toga konstrukcija omogoča tudi namestitev plošč v standardne okvirje z držali, namenjenimi fotovoltaičnim ploščam.

Maksimalna moč: 100 W
Tok v točki maksimalne moči (Imp): 5.19 A
Napetost v točki maksimalne moči (Vmp): 19.28 V
Tok kratkega stika (Isc): 5.50 A
Napetost odprtega tokokroga (Voc): 22.92 V
Dolžina kablov: 2 x 0.7 m
Vrsta celic: Monokristalne
Konstrukcija plošče: Tog v aluminijastem okvirju
Teža: 5.5 kg
Dimenzije: 1160  x 450  x 30 mm
Proizvajalec / Znamka: SolarFam
Garancija: 2 leti
PREDSTAVITEV
Pogled od zadaj:
FOTOVOLTAI NA PLO A SP 100 MS TOG V ALUMINIJASTEM OKVIRJU
FOTOVOLTAI NA PLO A SP 100 MS TOG V ALUMINIJASTEM OKVIRJU
Konektorji:
FOTOVOLTAI NA PLO A SP 100 MS TOG V ALUMINIJASTEM OKVIRJU
POZOR! Po dosegi lastne temperature 80°C se plošča nepopravljivo poškoduje, zaradi česar je izredno pomembno, da se ji med delovanjem zagotovi primerno hlajenje. V primeru nameščanja v okvir ali na stojalo ne pozabite pustiti nekaj centimetrov prostora (priporoča se 5 … 10 cm) med ravnino plošče in površino, na katero se ploščo namešča, za zagotovitev naravnega prezračevanja.
Teža 5 kg
Dimenzije 1050 × 35 × 3 cm
Nazivna napetost panela

12V

Vrsta panela

Klasični okvirni panel

Shopping Cart